Wim Buts (2006)
Wim Buts (°1983) studeerde in 2006 af en werkte na zijn opleiding als productontwikkelaar en communicatievormgever bij Kreon en hielp Recente om DoDesign, een online databank rond technieken en materialen, te ontwikkelen.
Sinds 2012 werkt hij als docent en onderzoeker voor Luca campus C-mine. Sinds 2015 is hij opleidinghoofd van de opleiding Productdesign. Hij doceert verschillende modules rond de rol van materialen en technieken binnen. Ook binnen zijn eigen werk onderzoekt hij deze thema’s.
Emilie Ceriez (2005)
Emilie Ceriez behaalde in 2005 haar Master in Productdesign aan de Media en Design Academy. Ze is geïnspireerd door het werk van P. Urquiola en P. Starck. Reeds tien jaar ontwerpt ze voor Belgische en internationale meubel- en interieurmerken voor wie ze vele ontwerpen en collecties op de markt heeft gebracht. Ze werkt samen met fabrikanten wereldwijd die gespecialiseerd zijn in kleine ambachtelijke series tot grote industriële producties.
Wilbrecht Siau
Raf Simons
Michael Verheyden
Frederik Aerts
Roel Vandebeek
Stan Maes
Productdesign Leica
Casimir
Frederic Geurts
Bram Bollen
Offic to inciis doloriti te disitios numque venet es sunturio. Pudic teniscipsunt prepudam quisit quiat volupta tincia cuptatem eum ea quamus experferem re cum latiand itiame pro exped quatur? Renis doluptatur mo ima doluptiae ernam ipsa volut re, omnis dolluptur arum aligenim dis quid eate et ame voluptatur, consento experione porro excearc imagnis eos eveliquo tem et quas audios mo inimus, inte venitia earum reperupta nobit ommolup tatiaeprene ipsaeste nonseque quam veles ex ero isimusdam hict
Linde Hermans
Meer weergeven

Productdesign

Studeren

Meer info op  http://www.luca-arts.be/campus/c-mine-genk

"Hou me op de hoogte"- KLIK HIER

De opleiding Productdesign staat voor academisch onderwijs en onderzoek in het domein van Productdesign met een kritische en visionaire blik op de maatschappij.

De opleiding Productdesign wil haar studenten en docenten

stimuleren om geëngageerd, vernieuwend en vanuit

hun eigen identiteit in te spelen op een snel veranderende context om sterk te staan in een multidisciplinair werkveld.