top of page

Ovam beloont 3 projecten van Productdesign Luca voor de Ecodesign Awards

“ONTWERP JIJ HET PRODUCT DAT DE WERELD VERANDERT?”

Op 13 oktober 2016 reikte de OVAM voor de 10de keer de OVAM Ecodesign Award voor studenten uit in het Designcenter-De Winkelhaak te Antwerpen.

Jonge ontwerpers spelen een grote rol in de toekomst van ecodesign. Met de Ecodesign Awards wil de OVAM studenten die in hun jaarwerk of eindwerk oog hebben voor duurzaamheid, een hart onder de riem steken. Zo willen ze deze jonge ontwerpers inspireren om ook later in hun professionele loopbaan, aandacht te hebben voor duurzame productinnovatie.

 

7 projecten van studenten Productdesign Luca waren genomineerd (zie vorig bericht). Matthew Campsteyn behaalde de ‘Eerste Prijs Eindwerk’ met ‘Sharetoo’. Niels Stelder, Simon van Pottelberg en Pieter de Vocht kregen de ‘Eerste Prijs Jaarwerk’ met ‘Airy’. Beatrijs Van Hoof en Maud Martens haalden de ‘Tweede Prijs Jaarwerk’ met Bamboo.

 

Een eervolle vermelding van ons allen gaat naar Greet Robijns die een belangrijke motor achter alle inzendingen was. Ook Ben Hagenaars kon de tweedejaars motiveren om ecologisch/sustainable te denken en mee te dingen naar een eco-award.

 

Proficiat iedereen! 

bottom of page