top of page

Showtime bij Philips!

Dinsdag 21 juni hebben de studenten 3BA de projecten die zij in samenwerking met Philips hebben onderzocht en ontworpen kunnen tonen aan professionals van Philips Design Lighting in Eindhoven op de High Tech Campus.

Het thema was ‘Design rond Light & Activity’. De ontwerpen werden gemaakt in een opdracht gedurende één semester onder begeleiding deels van Philips Lighting en van de docenten en atelierbegeleiding van Productdesign. De ontwerpen zelf tonen we later in de website.

Docenten: Dany Snokx, Annita Laporte, Steven Lenaerts, Stefan Tassens.

Atelierbegeleiding: Carlo Vereycken

Studenten: Semih Aslan, Cedric Beyens, Pieter Fillet, Mathias Geerkens, Laetitia Geerts, Senna Graulus, Lieke Lenaerts, Wout Lips, Dries Putzeis, Anke Vanasbroeck, Jo Segers, Emilia Viaene

Tags
Recente berichten
bottom of page