top of page

Productdesign toont zich

FORM

25 YEARS OF DESIGN IN LIMBURG

Onze opleiding toont zich op de tentoonstelling "25 jaar Limburgs Design" in C-Mine. Op deze expo stellen tien bekende en minder bekende Limburgse ontwerpers elk één stuk voor. Liefst zeven van de tien tentoongestelde werken dragen de stempel van de opleiding van Productdesign. Ivo Nijsten, Casimir, Wim Segers, Arnoud Raskin, Michaël Verheyden en Raf Simons zijn stuk voor stuk afgestudeerden en Piet Stockmans is behalve oud-docent ook stichter van de opleiding Productdesign.

Er wordt ook een 400 pagina's tellend naslagwerk over design in Limburg voorgesteld. In ‘We are wanderful’ komen nog meer alumni aan bod. Wim Buts en Annelies Thoelen schreven teksten voor dit boek.

De expo vindt plaats in C-Mine, Designcentrum en loopt van 11 november 2016 t.e.m. 22 januari 2017. Meer info op de site van FORM en op de site van TV Limburg.

Tags
Recente berichten
bottom of page