Excellente masterproeven Productdesign!

Uitnodiging EXIT - De opleiding Productdesign - Genk toont 11 masterproeven die door een internationale jury zeer gewaardeerd werd vrijdag laatstleden. Deze 11 afstudeerwerken zijn zeer verschillend van aard en tonen een brede waaier aan design. Service design, Critical design, Information design, Motivational design, Open play design, Care, open source & design, Craft & design, Social design, Technology & design, Design for Mobility, Care & monitoring design

Deze studenten maakten dan ook gebruikt van een zeer brede waaier aan onderzoeksmethoden die het hedendaags design zo typeert.

De opleiding Productdesign hecht veel waarde aan de identiteit van de student. Deze masterproeven tonen aan dat elke student zijn onderwerp en methodes én drive heeft kunnen putten uit zijn eigen identiteit als designer. De opleiding Productdesign bewijst hiermee dat ze in staat is om al deze verschillende parcours aan te moedigen én te kunnen voeden vanuit haar visie op onderwijs en onderzoek.

Allen welkom op C-MIne - 23 juni Opening om 19.00u - 24&25 juni Expo 10.00-18.00u.

Tags
Recente berichten

Productdesign

Studeren

Meer info op  http://www.luca-arts.be/campus/c-mine-genk

"Hou me op de hoogte"- KLIK HIER

De opleiding Productdesign staat voor academisch onderwijs en onderzoek in het domein van Productdesign met een kritische en visionaire blik op de maatschappij.

De opleiding Productdesign wil haar studenten en docenten

stimuleren om geëngageerd, vernieuwend en vanuit

hun eigen identiteit in te spelen op een snel veranderende context om sterk te staan in een multidisciplinair werkveld.