Proficiat Emma, Ronald en Byron!!!


Afgelopen weekend kwam de Wanatoejury langs, een initiatief van Z33 en Het Belang van Limburg, en zij waren blijkbaar onder de indruk van het werk van onze studenten. Uit alle 143 afstuderende studenten uit de Limburgse kunst- en ontwerpopleidingen werd een selectie van 10 studenten gemaakt. In deze selectie zijn maar liefst 3 studenten Productdesign opgenomen, namelijk Ronald Clays, Byron Lemoine en Emma Ribbens.

Emma won de hoofdprijs! De prijs voor het beste afstudeerproject van de Limburgse Designscholen. Emma onderzocht hoe zij als ontwerper een bijdrage kan leveren aan de vluchtelingenproblematiek, en werkte hiervoor een maand mee in het vluchtelingenkamp in Duinkerke. Het resultaat hiervan is NomadLab, een open source systeem waarmee vluchtelingenkinderen samen een eigen leefwereld kunnen creëren. Alle Masterproeven van Productdesign zijn hier te bekijken.

Tags
Recente berichten

Productdesign

Studeren

Meer info op  http://www.luca-arts.be/campus/c-mine-genk

"Hou me op de hoogte"- KLIK HIER

De opleiding Productdesign staat voor academisch onderwijs en onderzoek in het domein van Productdesign met een kritische en visionaire blik op de maatschappij.

De opleiding Productdesign wil haar studenten en docenten

stimuleren om geëngageerd, vernieuwend en vanuit

hun eigen identiteit in te spelen op een snel veranderende context om sterk te staan in een multidisciplinair werkveld.