Workshops in Civitella d'Agliano

Tijdens deze studiereis is de opleiding Productdesign met 30 studenten gaan workshoppen in een pittoresk dorpje ten noorden van Rome. De docenten Luk Van der Hallen en Luc Vanlessen ontdekten dit dorpje tijdens één van de vele IDEM’s . De International Design Experimental Meetings die zij gedurende meer dan 30 jaar mede organiseerden en waar onze opleiding aan de basis lag, deden we nu met de studenten van 1BA en 2BA over. Het programma bestond uit enkele inspirerende uitstappen, samen koken en eten, en vooral workshops volgen. Glasramen ontwerpen en uitvoeren, brons gieten, vliegers bouwen, houtsnijwerk in wandelstokken en een onderzoek naar de camera obscura en perspectief tekenen werden geleid door onze eigen docenten.

Het was een bijzondere leerrijke en vooral ook fijne week waar het productdesign-groepsgevoel uitzonderlijk werd beleefd. Geniet van de beelden!

Tags
Recente berichten

Productdesign

Studeren

Meer info op  http://www.luca-arts.be/campus/c-mine-genk

"Hou me op de hoogte"- KLIK HIER

De opleiding Productdesign staat voor academisch onderwijs en onderzoek in het domein van Productdesign met een kritische en visionaire blik op de maatschappij.

De opleiding Productdesign wil haar studenten en docenten

stimuleren om geëngageerd, vernieuwend en vanuit

hun eigen identiteit in te spelen op een snel veranderende context om sterk te staan in een multidisciplinair werkveld.