top of page

RSA STUDENT DESIGN AWARDS 2018/19

Jasper Heymans en Kamiel Ceyssens, studenten eerste Master Productdesign Genk, zijn genomineerd voor de RSA-Wedstrijd in de categorie ‘Beyond the Kitchen’. Op maandag 29 april mogen zij hun project gaan verdedigen in Londen.

“The RSA Student Design Awards is a global curriculum and competition for emerging designers that’s been running since 1924.We challenge students and recent graduates to tackle pressing social, environmental and economic issues through design thinking.”

Jasper ontwikkelde 'Moove': een beweegbaar deel in de keuken, dat het makkelijker maakt om zwaardere potten en pannen te verplaatsen.

Kamiel ontwierp ‘Monoaid’ – een basisstation in de keuken dat het verplaasten van de zware gewichten van motoren van keukenrobots onnodig maakt. (https://www.behance.net/Kamielc)

Beiden realiseerden deze projecten in een opdracht van docent Frederik Aerts (ook winnaar van vele prijzen o.a. de Henry van de Velde Award). De projecten vertrekken dikwijls van onderzoek naar mensen met een handicap en/of ouderen.

Jasper loopt momenteel stage in New-York (Stefan Beckman Studio) en Kamiel is op stage bij Pars Pro Toto te Gent. We duimen voor hun verdediging!

Tags
Recente berichten
bottom of page