top of page

Studenten Productdesign in het Design Museum Gent.

In het Design Museum loopt de tentoonstelling Belgian Design: Generous Nature. Generous Nature zoomt in op het vermogen van design en ontwerpers om een ingrijpende verandering teweeg te brengen in de industriële productie, door te kiezen voor duurzame systemen die verder gaan dan het product an sich.

In het kader van het Cirkel Sector design lab onder leiding van dr. Ben Hagenaars, docent Productdesign, onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen studenten circulaire design projecten. Enkele van deze projecten zijn opgenomen in deze tentoonstelling in het Design Museum.

De studenten zijn Amina Bouhlala, Berre Brans, Elien Cruydt, Jolien Hendrickx, Lars Marcoen, Juul Prinsen, Fenia Proost, Ploy Thongchamnan, Simen Vrancken, Julie van Hapert, Cedric Vanhool, Jietse Vanlandschoot en Miguel Warmenbol.

De tentoonstelling loopt nog tot eind september.

(Foto’s: Claire Dekens)

https://www.designmuseumgent.be

http://www.cirkelsector.be

Tags
Recente berichten
bottom of page