top of page

Het atelier Productdesign virtueel!
LUCA School of Arts lanceert een unieke 360° tour zodat toekomstige studenten zich toch een beeld kunnen vormen van hoe het leven eraan toegaat op de vijf campussen van de hogeschool. Voor productdesign kunnen we een kijkje nemen in het atelier. Je kan er via hotspots meer te weten komen over de opleiding.

De tour is te bekijken via www.luca-arts.be.


Bovendien kan je ook naar de virtuele tenoonstelling ‘De Nabije Toekomst’ surfen.Voor deze tentoonstelling selecteerden curators Ronald Clays, alumnus van Productdesign en Filip Luyckx 13 kunstenaars en ontwerpers, het resultaat is te bekijken via www.denabijetoekomst.be.


Deze 13 zijn een dwarsdoorsnede van LUCA School of Arts dat een gevarieerd aanbod van campussen, opleidingen en praktijken aanbiedt. Tevens weerspiegelen deze kunstenaars en ontwerpers de regionale en culturele diversiteit van onze studenten. De toestroom van internationale studenten verrijkt ongetwijfeld de artistieke visie. In tal van projecten wordt grensoverschrijdend en interdisciplinair gewerkt. Daarbij wordt de hand gereikt naar een veelvoud van componenten in de samenleving, zoals die in deze virtuele tentoonstelling tot uiting komt.


Productdesign maakt ook deel uit van deze tentoonstelling door de selectie van de masterproef van Cami Laureyssens (2020), waar Cami onderzoek doet naar de veerkracht van mensen op de vlucht.


Met werk van: Lennert Berx, Lara Bongard, Eva Maria Bouillon, Antia Caldeiro, Miguel Angel Escobar, Eline Hellemans, Zoé Komkommer, Cami Laureyssens, Vincent Van Lieshout, Siebert Mispelon, Erya Miura, Sara Tremblay en Joy Vervaeke

Curators: Ronald Clays en Filip Luyckx Info: artoffice@luca-arts.be

De tentoonstelling is een samenwerking tussen GC De Markten, de vzw Sint-Lukasgalerie Brussel en LUCA School of Arts.


Gaat dat zien!
Tags
Recente berichten
bottom of page