top of page

July wint met duurzame cosmetica de ideeënwedstrijd Bizidee!


Op 13 februari werd in Genk een inspiratieavond georganiseerd om toekomstige starters te helpen bij hun ondernemingsplannen. Tijdens de avond was er een pitchingwedstrijd voor het beste ondernemersidee. July van Hapert uit Kapellen won met haar duurzame cosmetica de prijzenpot van 4.000 euro. De Nacht van de Inspiratie is een initiatief van Bizidee in samenwerking met de Begenkers, UCLL, Lucas School of Arts en de stad Genk.


CEA cosmetics is een innovatief cosmetica merk dat plastic waste en onnodig vervoer van water wil elimineren. Onze huidige vloeibare zeep bevat 80% water, CEA elimineert dit. De overige 20% laten wij daarom bestaan uit eerlijke en lokale bio grondstoffen. CEA vermijdt zo onnodig transport door hun cosmeticaproducten naked te maken, dit wil zeggen zonder verpakking en in solid vorm. Ook staat CEA voor 100% vegan en cruelty free bestanddelen waardoor onze zeep van binnen maar ook van buiten mooi is.


Het doel van CEA is om de wereld te verbeteren, dit met een luxe randje zonder het hoge prijskaartje. CEA cosmetics producten worden gemaakt om gekoesterd te worden door iedereen, dit is dan ook ons doel.


CEA cosmetics is ontstaan na een levenslange passie voor cosmetica en de opportuniteit om dit idee te kunnen uitwerken tijdens een schoolproject in de module Sustainable Scenarios (Cirkel Sector – o.l.v. Dr. Ben Hagenaars).


Proficiat July!
Tags
Recente berichten
bottom of page