top of page

Senna Graulus wint een If Talent Design Award!International Forum Design GmbH organiseert een van 's werelds meest gevierde en gewaardeerde ontwerp competities: de If Design Award. Erkend als een symbool van Design Excellence over de hele wereld, nemen elk jaar meer dan 6.000 inzendingen uit 70 landen deel aan de If DESIGN AWARD. Daarnaast organiseert If ook een TALENT DESIGN AWARD.


Senna heeft een Talent Design Award gewonnen in de categorie ‘What if we had to stop sometimes’ met haar masterproef van 2018 ‘Orbit, a Tangible Music Streamer’. Jurycommentaar: "A very beautiful and nondisturbing and still very intuitive solution for a break with good music." Klik hier voor een blik op de webpagina van If.


Orbit - is een product dat beoogt de interactie met digitale muziek uit de cloud beter te integreren in de dagelijkse routine van de gebruiker door gebruik te maken van fysieke productinteracties. 


Je kan Orbit ook bewonderen op de Expo Designing Designers '5O jaar productdesign' in C-Mine. Nog tot 5 januari.


Tip van Senna! “Zend je projecten in! Het is - in tegenstelling tot bvb de Red Dot Concept Award - volledig gratis en er is zelfs prijzengeld mee te winnen.

Senna Graulus - https://www.behance.net/SennaGraulus
Tags
Recente berichten
bottom of page